•  Јавете се : +389 2 3223 228

Fantürk Y – FWA Аксијален всисен вентилатор

Производител: Fantürk
ID на производител:
Y – FWA
Вид:
аксијален
Тип:
всисен (за отчадување t = 400 / 2h)
*достапен во повеќе големини