•  Јавете се : +389 2 3223 228

MASTER BC 220 подвижен био – кулер

Производител: MASTER Climate Solutions
ID на производител: BC 220
Вид: подвижен кулер
Проток на воздух: 22 000 m3/h
Достапни величини: од 4 000 m3/h до 30 000 m3/h