•  Јавете се : +389 2 3223 228

MASTER BCM 19 стационарен био – кулер

Производител: MASTER Climate Solutions
ID на производител: BCМ 19
Вид: стационарен кулер
Проток на воздух: 19 000 m3/h
Достапни величини: од 19 000 m3/h до 50 000 m3/h