•  Јавете се : +389 2 3223 228

Apple pie

Клима уред - внатрешна единица TG35VE00G
Клима уред - внатрешна единица / Разладна моќност: 3.500 W / Грејна моќност: 4.000 W / Ноќен режим на работа - Night mode / Автоматско работење / Турбо функција / Заштита од ладен воздух / Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј / Работна температура во режим на греење : -15- 24 / Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 - 43
Клима уред - надворешна единица (SINGLE) TG35VE00W
Клима уред - надворешна единица (SINGLE) / Разладна моќност: 3.500 W / Грејна моќност: 4.000 W / Заштита од ладен воздух / Работна температура во режим на греење : -15- 24 / Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 - 43

Брендови

Hisense лого

damvent

fanturk