•  Јавете се : +389 2 3223 228

Energy

Клима уред - внатрешна единица TQ70DB0EG
Клима уред - внатрешна единица / Разладна моќност: 7.000 W / Грејна моќност: 7.500 W / Ноќен режим на работа - Night mode / Автоматско работење / Турбо функција / Заштита од ладен воздух / Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј / Работна температура во режим на греење : -20- 24 / Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 - 43
Клима уред - надворешна единица (SINGLE) TQ70DB0EW
Клима уред - надворешна единица (SINGLE) / Разладна моќност: 7.000 W / Грејна моќност: 7.500 W / Заштита од ладен воздух / Работна температура во режим на греење : -20- 24 / Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 - 43

Брендови

Hisense лого

damvent

fanturk