•  Јавете се : +389 2 3223 228

Damvent max.e pool клима комори

Производител: Damvent
ID на производител:
max.e pool
Вид:
клима комора
Достапни величини:
- проток на воздух: од 1 500 m3/h до 16 000 m3/h
- топлински капацитет: од 19 kW до 172 kW