•  Јавете се : +389 2 3223 228

Damvent max.e3 клима комори

Производител: Damvent
ID на производител:
max.e3
Вид:
клима комора
Достапни величини:
- проток на воздух: од 1000 m3/h до 35000 m3/h
- топлински капацитет: од 26 kW до 525 kW