•  Јавете се : +389 2 3223 228

Damvent max.e mini клима комори

Производител: Damvent
ID на производител:
max.e mini
Вид:
mini клима комора
Достапни величини:
- проток на воздух: од 1 500 m3/h до 2 500 m3/h
- топлински капацитет: од 20 kW до 37 kW