•  Јавете се : +389 2 3223 228

Hisense чилер (топлинска пумпа): Hi – Mod E серија

Производител: Hisense
ID на производител: HFRE – 65W/E2F
Вид: Чилер – топлинска пумпа
Тип: Hi – Mod E серија
Моќност: 65 kW
Тип на фреон: R410A
Достапни величини: 65 kW 130 kW

Брендови

Hisense лого

damvent

fanturk