•  Јавете се : +389 2 3223 228

MASTER B 100 дизел греалка со директно согорување

Производител: MASTER Climate Solutions
ID на производител:
B 100
Вид:
дизел греач
Тип:
директно согорување
Моќност:
29 kW
Достапни величини:
од 10 kW до 111 kW