•  Јавете се : +389 2 3223 228

MASTER BV 77 дизел греалка со индиректно согорување

Производител: MASTER Climate Solutions
ID на производител:
BV 77
Вид:
дизел греач
Тип:
индиректно согорување
Моќност:
21 kW
Достапни величини:
од 21 до 225 kW